TechHub Assen

TechHub Assen brengt het onderwijs en bedrijfsleven samen. Hier kun je als (technische) ondernemer, bedrijf of instelling terecht om van elkaar te leren en kennis te delen. Samen werk je aan innovatieve technologieën en oplossingen voor vraagstukken die door bedrijven en kennisinstellingen worden aangedragen. De TechHub maakt op deze manier kennis en expertise op het gebied van techniek bereikbaar voor iedereen.

Vraagstukken oplossen
De TechHub helpt je bij het vinden van de techniek, mensen of contacten om jouw innovatievraagstuk op te lossen. Wij bieden de ruimte voor het maken van een product, prototype of proefopstelling. Kom gerust eens langs als je op zoek bent naar nieuwe ideeën, sparringpartners of gelijkgestemden voor toekomstige stappen. Ook als je wil samenwerken met onderwijs- en kennisinstellingen kun je bij de TechHub terecht. Heb je vragen die niet per se technisch van aard zijn? Kom dan eens bij ons langs! Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Activiteiten
Daarnaast vinden er veel verschillende activiteiten plaats in de TechHub. Denk aan workshops, lezingen en hackathons waarbij studenten worden gestimuleerd om samen met professionals nieuwe ideeën te ontwikkelen en te werken aan technische vraagstukken. Deze evenementen zijn een uitgelezen kans om in contact te komen met andere bedrijven en kennisinstellingen en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie.

Kortom, de TechHub is dé place to be voor technische innovatie en ondernemerschap. Kom langs en ontdek wat de TechHub voor jou en jouw bedrijf kan betekenen!