Samen voordeel

Samen voordeel

Samen staan we sterker. Dat geldt natuurlijk ook bij collectieve aanbiedingen. Omdat we je graag wat extra’s bieden, kennen wij voor onze leden gereduceerde tarieven. Bijvoorbeeld bij het inkopen van energie, het inzamelen van afval of voor bedrijfsverzekeringen. Dat kan jou een (aanzienlijke) kostenbesparing opleveren!

Kwaliteit, voordeel en hoge service staan bij onze collectieve aanbiedingen centraal. Wij bieden een collectief contract op het gebied van:

  • Beveiliging
  • Bedrijfsverzekeringen
  • Afvalinzameling
  • Energie-inkoop

Pilotproject Zon op de Zaak

Je hebt er vast weleens over nagedacht; het verduurzamen van jouw bedrijf. Maar hoe? Zon op de Zaak brengt voor mkb-bedrijven in beeld wat er mogelijk is op het gebied van energiebesparende maatregelen, zonne-energie, LED-verlichting en laadpalen en energieopslag. Dit pilotproject is een samenwerking van de gemeente Assen, de provincie Drenthe en Ondernemend Assen. Bij het project hoort ook ondersteuning in het aanvragen van een SDE+(+)-subsidie of begeleiding bij het gebruikmaken van een al toegekende SDE+- of EIA-subsidie. Een mooi voorbeeld van wat we samen kunnen bereiken!

 

Meer weten