Samen veilig

Samen veilig

Ondernemen wil je op een veilige, schone en aantrekkelijke plek. Daarom ondersteunen we je graag bij het creëren van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame werkomgeving. Dat doen we op een aantal manieren, zoals met het convenant ‘Schoon, Heel en Veilig’, collectieve surveillance en camerabeveiliging.

Convenant ‘Schoon, Heel en Veilig’

Samen met gemeente Assen, de politie, brandweer, beveiliging en ondernemers hebben we het convenant ‘Schoon, Heel en Veilig’ ondertekend. Met het convenant verbinden de betrokken partijen zich aan gezamenlijke afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht en er worden oplossingen gezocht en maatregelen genomen.

Collectieve surveillance

We hebben een collectief contract afgesloten met JenS Security. Het bedrijf rijdt preventieve, nachtelijke beveiligingsrondes over de Asser bedrijventerreinen. Dit doet JenS Security in combinatie met alarmopvolging. Als de ondernemer dat wil verricht het bedrijf ook brand- en sluitrondes.

 

Korting op verzekeringen

De rondes die JenS Security maakt, zorgen voor veiligere bedrijventerreinen en dat valt ook verzekeraars op. Zakelijke verzekeringen worden daardoor tot wel 20 procent goedkoper. Adviseurs van Veldsink-De Witte Assurantiën en Univé gaan hierover graag in gesprek.

Beveiligingsborden

Bijna alle ingangen van de bedrijventerreinen in Assen hebben waarschuwingsborden waarop staat dat een bezoeker zich op beveiligd bedrijventerrein bevindt.

Camerabeveiliging

De bedrijventerreinen Messchenveld, Peelerpark en Stadsbedrijvenpark zijn al voorzien van camera’s. De overige bedrijventerreinen volgen snel.