Nazomerborrel Exportclub Noord


De exportclub Noord nodigt exporterende leden van Ondernemend Assen uit voor haar nazomerborrel op 13 september a.s. bij De Bonte Wever.

Het einde van de vakantieperiode nadert (helaas) al weer. Er zijn echter ook weer leuke dingen om naar uit te kijken. Zoals bijvoorbeeld onze jaarlijkse traditionele Exportclub Nazomerborrel.
Deze keer ontvangen we u graag bij De Bonte Wever in Assen op woensdag 13 september voor een hapje en drankje. Van 17.00 – 19.00 uur gaat het voornamelijk om het netwerken waarbij ook de leden van Ondernemend Assen en de internationale bedrijven uit de gemeente Assen worden uitgenodigd.

Tijdens deze Exportborrel staat een korte presentatie gepland van Hans van Koningsbrugge, bekend als columnist in verschillende dagbladen en TV programma’s. Door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is zijn Nederland-Rusland Centrum genoodzaakt geweest een nieuwe koers te gaan varen. Wat is de status van het zakendoen met Rusland en Oekraïne en welke alternatieven dienen zich aan in Oost-Europa bijvoorbeeld via het INOS, Instituut voor Midden- en Oost-Europese Studies. Hans praat jullie hier graag over bij.

Heb jij na de vakantieperiode zin om eens goed bij te praten met uw collega-exporteurs? Dan moet je hier gewoon bij zijn. We zien je graag bij De Bonte Wever op 13 september.

Aanmelden kan via info@exportclubnoord.nl

Exportclub Noord