Maatschappelijke verbindingen

Bij Ondernemend Assen willen we van meerwaarde zijn, voor onze leden én voor de maatschappij. Daarom werken we regelmatig samen met maatschappelijke organisaties en evenementen. Op deze pagina brengen we graag deze organisaties en onze leden samen. Dus zoek je verbinding of heb je vragen? Mail dan naar projectmanager@ondernemend-assen.nl en wij plaatsen jouw oproep of vraag als eerste!

————————————————————————————————–

——————————————————————————————————————

WALK & DANCE to FIGHT CANCER Assen
Op zondag 9 juni, tijdens de eerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer Assen, wandel je langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Een wandeltocht van ongeveer 5, 15 of 25 kilometer om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker.

Maar we gaan niet alleen wandelen! Op de route kan je allerlei entertainment verwachten en een heerlijke versnapering. Met als klap op de vuurpijl een spetterend eindfeest. Zo zetten we ons samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer is.

In Nederland krijgen 1 op de 2 mensen kanker. In totaal krijgen in Nederland zo’n 124.000 mensen per jaar kanker, dat zijn er 14 per uur! Stichting Fight cancer wil vanuit de liefde voor het leven zoveel mogelijk memsen inspireren om samen onze wens te realiseren: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk is.

————————————————————————————————–
Wat zoeken we?

We hebben ruimte voor 2 zorgorganisaties die willen helpen om Valtes Homecare verder door te ontwikkelen. We zoeken een organisatie die tijd en geld willen beschikbaar stellen om in co-creatie Valtes Homecare naar een marktrijp product te brengen. Concreet moet vooral het dashboard voor zorginstellingen nader worden gevuld. De localisatie en valdetectie op basis van AI staat reeds.

Met Homecare detecteren we onraad, (val)incidenten en onveilige situaties met behulp van de nieuwste generatie, lichaamsvrije, gezondheidssensoren. Ook bepalen we de locatie in huis. Hierdoor hoeven mantelzorgers en zorgmedewerkers zich niet meer af te vragen hoe het met de zorgbehoevende gaat als ze er niet zijn.

Lichaamsvrij
Veel dementerende mensen willen geen lichaamsvreemde objecten aan zich. Of vergeten die aan te zetten. Onze sensors werken los van het lichaam.

Onafhankelijk
Voor een alarm ben je niet afhankelijk of je dierbare de noodknop heeft ingedrukt of een sensor heeft omgedaan in de vorm van een horloge, ketting of oorbel.

(Data)privacy
Data in jouw eigen beheer en borging van de privacy. Dat is de essentie van ons product.Voorspellend en preventie
Door de data te analyseren kunnen we binnen een aantal jaren de stap te maken van detectie naar preventie en vroegsignalering.