Progresco

Rotte plekken in de binnensteden die het verdienen dat er eindelijk een mooi bouwproject op komt.”

Eind 2022 is de woningnood in het hele land groot tot zeer groot. Dat betekend dat erg veel mensen zoeken naar een woning. Een huur- of koopwoning. Stikstofproblemen, dure grondstoffen en personeels te korten kan iedereen noemen als reden waarom er niet gebouwd wordt. De locatie wordt vaak niet als probleem genoemd. Toch bezitten vastgoedeigenaren, gemeenten, bouwers en ontwikkelaars nog steeds locaties waar ze ook op dit moment ‘niks mee kunnen’. Of ze hebben hun oog laten vallen op herontwikkelingslocaties en willen er graag mee aan de slag maar komen niet tot overeenstemming met de huidige eigenaar.

Ja, we praten dan over ‘vastgelopen binnenstedelijke ontwikkelingslocaties of lastige herontwikkelings- en inbreidingsprojecten’, die al jaren stil liggen. Ook na de vorige crisis moet het probleem op deze locaties nog steeds worden opgelost.

Progresco houdt zich bezig met het oplossen van de problemen, die de ontwikkeling of transformatie van deze locaties of objecten in de weg staan. Dit doen we voor de eigenaren of voor partijen die interesse hebben om op deze locaties te gaan ontwikkelen of bouwen.
Wij komen met een passende oplossing voor opdrachtgevers van deze lastige locaties/objecten. Hun doel is dan ontwikkelen of bouwen of directe verkoop van deze locaties/objecten. Door onze brede kennis van zaken en ons grote netwerk kunnen wij naar tevredenheid voor onze opdrachtgevers werken.

Neem contact met ons op als u als eigenaar van een probleemlocatie zoekt naar een oplossing of als u een probleemlocatie wilt ontwikkelen maar geen ingang kunt krijgen bij de eigenaar.