PH7 taxaties & makelaardij

.

Taxeren Wonen en Zakelijk Vastgoed en Aankoopmakelaar
Als erkend en gecertificeerd en beëdigd taxateur Wonen sinds 30 juni 1992, is Philip Hommes ingeschreven in het register van het NRVT en lid van de beroepsvereniging VastgoedPro. Voor taxateurs is permanente scholing verplicht. Verder bezoekt hij relevante bijeenkomsten en congressen zodat de parate kennis zo groot mogelijk is. Als taxateur is hij persoonlijk betrokken bij onze klanten om er zeker van te zijn dat voor het juiste doel getaxeerd wordt.
Een taxatierapport is veel meer dan de waardebepaling van het onroerend goed dat dient als onderpand voor de hypotheek. Een fysieke taxatie is een beoordeling van een onderpand door een taxateur op diverse punten zoals bijvoorbeeld de maten van de woning en de grond, het onderhoud en de bouwkundige staat, de isolatie van de woning, het energielabel, de vergelijking van referentie objecten in de nabije omgeving, de ligging van het object, de uitstraling, de woningmarkt in de omgeving. Ook het doel van de taxatie wordt in de beoordeling meegenomen. Vervolgens wordt deze beoordeling omgezet in een marktwaarde op de waardepeildatum. U krijgt een taxatierapport volgens het laatste model ‘Taxatierapport woonruimte’ van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). In geval van een gevalideerd rapport wordt het taxatierapport gecontroleerd door het validatie-instituut NWWI (aangesloten bij NRVT). In geval van een ongevalideerd taxatierapport is het sinds 1 januari 2020 verplicht om een plausibiliteitsverklaring van een tweede taxateur toe te voegen. Naast woningen taxeren wij ook Zakelijk Vastgoed.

Overbieden is uit den boze, aankopen is lekker stevig onderhandelen over de koopsom.
Aankopen kan iedereen, maar voor de juiste prijs is even een dingetje. Een ervaren onderhandelaar is op dit moment goud waard met alle kennis en ervaring die hij in huis heeft. Je hebt dus een stevige steun in de rug als je besluit om de woning werkelijk te kopen. De huidige economische omstandigheden zijn een goede reden om een aankoopmakelaar in te schakelen. Hoge inflatie, sterk stijgende hypotheekrentes sinds begin 2022, een kleine recessie sinds de herfst en dalende woningwaarden zijn allemaal een hele goede reden om een aankoopmakelaar, een expert in te huren als je een woning koopt op dit moment. Een professional die precies weet hoe makelaars werken, hoe verkopers denken en met welke prijs je begint met bieden.
Met de berekening van je hypotheekadviseur op zak, wil je nu eindelijk resultaat. Want je hebt besloten dat je of jullie een woning gaan kopen of dat je een andere woning gaat kopen. Funda ken je uit je hoofd net als de sites van de lokale makelaars. Dan komt de mooiste woning te koop in de juiste wijk. Alleen de vraagprijs valt wat tegen. De vraag rijst, wat het juiste bod om mee te beginnen. Wat is ongeveer de waarde van deze woning. Via een site probeer je de waarde van dit huis te bepalen en het bedrag komt of heel dicht bij de vraagprijs of deze wijkt er heel erg ver van af omdat ze veel hoger/lager zijn. Dit komt omdat de bedragen die genoemd worden op deze sites geen rekening houden met de werkelijke staat van de woning. Ze gaan uit van gemiddelden van verkochte huizen in een straat of buurt of ze gaan uit van de gegevens van het kadaster. Omdat onze aankoopmakelaar ook gecertificeerd taxateur is, kan hij je veel duidelijkheid geven over de waarde van de woning in vergelijking met de vraagprijs.