Ingenieursbureau Multical B.V.

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot ingenieursbureau gevestigd in de centra van Assen en Rotterdam. We hebben een team van  gedreven en ervaren vakspecialisten, gericht op management en advies bij bouwprocessen. We zien blijvend investeren in  de kennisontwikkeling van onze medewerkers als cruciaal. Ook zien we het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het onderwijs voor een toekomstbestendige bouw.

Missie: Waar staan we voor?
Ingenieursbureau Multical biedt opdrachtgevers advies en management bij bouwprocessen. We zijn onafhankelijk en staan voor optimale klanttevredenheid. Dit doen we vanuit onze kernwaarden ‘kennis en daadkracht’. Wij leveren hoogwaardige technische dienstverlening door vakspecialisten die weten van aanpakken. Onze medewerkers bieden we een inspirerende werkomgeving met ruime ontplooiingsmogelijkheden. Zij krijgen vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Visie: Waar gaan we voor?
Wij gaan voor duurzame relaties. Opdrachtgevers willen we ontzorgen en vertrouwen bieden vanuit een integraal dienstenpakket. Het thema duurzaamheid vervult de komende jaren een essentiële rol in de bouw. Circulair bouwen wordt cruciaal. Onze kennisontwikkeling staat in het teken hiervan. Blijvend investeren in onze medewerkers vanuit hun talenten stellen wij hierbij centraal.