Groots Betrokken Bedrijfspartners

Groots Betrokken Bedrijfspartners staat naast jou als ondernemer. We concretiseren én realiseren. We zetten een heldere stip op de horizon en werken daar samen met jou naartoe. Het bedrijfsadvies voeren we door in de praktijk en we blijven aangehaakt. Als partners. Dat maakt ons uniek. Je ontvangt van ons geen dikke rapporten, maar een concreet stappenplan. Met praktische handvatten en oplossingen waarmee jij aan de slag kunt. Gegarandeerd met resultaat.

Het meewerken en bijdragen aan de realisatie van jouw doelstellingen staat bij ons als Groots Betrokken Bedrijfspartners voorop. Wij ondersteunen ondernemers met praktisch bedrijfsadvies op strategisch, operationeel en financieel gebied. Een goede marketingcommunicatie kan veel impact maken op een bedrijf, ook hierin kunnen wij jou ondersteunen.

Voor het inzichtelijk maken van administratie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de bedrijfsadministratie als financiële coaching.

Daarnaast werkt Groots Betrokken Bedrijfspartners samen met Adcorporate Noord-Nederland B.V. om jou te helpen bij bedrijfsovername, investeringen en waardebepalingen.

Kom gerust eens langs in ons pand in Assen.