Bij Harry

Sales

Wil jij werken aan de promotie van jouw bedrijf? Ik help je er graag mee. Samen gaan we aan de slag met het vergroten van jouw zichtbaarheid. En kun je wel een goede leadgenerator gebruiken? Als verbinder en vertegenwoordiger van jouw bedrijf duik ik in netwerken, leg en onderhoud ik contact met (potentiële) klanten en verzorg ik je (koude) acquisitie. Zo neem ik op freelance basis jou allerlei sales- en promotieactiviteiten uit handen.

Netwerken

Netwerken: de één gaat het makkelijk af, terwijl een ander geen idee heeft hoe en waar die moet beginnen. Vind jij het lastig om te netwerken? Of wil je als bedrijf de netwerkskills van je medewerkers vergroten of aan de slag met relatiemarketing? Als netwerkspecialist kan ik op verschillende manieren helpen, zoals met coaching of een training. Natuurlijk altijd afgestemd op jouw situatie.

Events

Een keer écht iets leuks doen voor je (potentiële) klanten? Denk ook dan aan Bij Harry. Ik kan voor jou een evenement of uitje met een andere insteek organiseren of een leuke, zakelijke bijeenkomst bij jouw bedrijf. Denk aan netwerkevenementen, een event voor de zakelijke markt of een toffe activiteit. Is het event al geregeld, maar zoek je nog een gastheer? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Herrie met Harry

Wil jij jouw (potentiële) klanten of relaties eens goed in de watten leggen met een bijzonder uitje? Herrie met Harry organiseert tijdens een aantal grote race-events op het TT Circuit – waaronder natuurlijk de TT van Assen – zakelijke netwerkbijeenkomsten.