Anita ter Veld, Project & Eventmanagement

Projecten en evenementen staan voor mij voor samenwerking, kennisdeling, verbinding en ontwikkeling. Activiteiten die een blij en trots gevoel geven bij zowel de opdrachtgever, de bezoeker/gast als bij alle andere betrokkenen. Denk hierbij aan de sprekers, artiesten, sponsoren, subsidiegevers, leveranciers, de organisator(en) en vrijwilligers. Evenementen worden steeds vaker ingezet als een marketingtool. Eventsmarketing zie ik dan ook als een prachtig middel om partijen te verbinden.

Ik richt mij enerzijds op het regisseren, coördineren en organiseren van (grootschalige) evenementen en bijeenkomsten en het verbinden van partijen. Hierbij creëer ik een omgeving die inspireert en verbindt. Ik ben een toegankelijk persoon en door mijn jarenlange ervaring ben ik een sterke sparringpartner voor jou als het gaat om de (door)ontwikkeling van events en conceptontwikkeling. Belangrijk is met de best passende spelers om tafel te komen.

Ook adviseer ik ondernemers op het gebied van Sales om een zo optimaal mogelijk aanbod van diensten passend bij het bedrijf en de gast te ontwikkelen. Daarnaast begeleid ik organisaties, (stichting)besturen en gemeenten in hun processen bij beleidsmatige vraagstukken en projecten, het ontwikkelen van evenementen of het verbinden van partijen.

Ik werk samen met verschillende partners en leveranciers. Samen kunnen wij een compleet verzorgde bijeenkomst of event op maat verzorgen. Het voordeel hierin is dat jij slechts te maken hebt met één aanspreekpunt.