De beursvloer 2024 een groot succes

Vorige week vond de 17e editie van de jaarlijkse Beursvloer plaats in Assen! Een initiatief van Ondernemend Assen en Assen voor Assen ! Een evenement waarbij ondernemers uit Assen maatschappelijke organisaties behulpzaam zijn bij hulpvragen, het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en samenwerkingen aangaan. Er zijn weer mooie contacten gelegd en 49 matches gerealiseerd met een totale maatschappelijke waarde van € 109.946,00.

Bedrijven krijgen tijdens het evenement de kans om hun expertise en diensten aan te bieden in ruil voor iets anders, zoals publiciteit. Op deze manier kunnen bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en de lokale gemeenschap. Loop je als organisatie tegen een aantal zaken aan, waarbij je hulp kan gebruiken? De Beursvloer is dé plek waar dit gerealiseerd wordt! Alles mag gevraagd worden behalve de vraag naar geld. Aan de Beursvloer deden ruim 25 organisaties mee.

Vorig jaar is een extra onderdeel toegevoegd: de challenge. Teams van ondernemers en maatschappelijke organisaties gaan hierbij aan de slag met complexe vraagstukken, zoals hoe een organisatie zichtbaarder kan worden of hoe vrijwilligers bedrijven aan zich kunnen binden. Het resultaat? Een strategisch plan of advies dat organisaties verder kunnen uitwerken. Kortom: een evenement met impact!