Collectieve contracten

Als lid van Ondernemend Assen kun je voordeel halen uit een aantal collectieve contracten en/of afspraken die wij als vereniging voor onze leden hebben gemaakt.

1. Afvalinzameling

Via de gemeente Assen en Visser Assen Recycling biedt Ondernemend Assen haar leden de mogelijkheid om voor een voordelig tarief afval in te zamelen.

Hoe vaak jij je afval op wil laten halen, het soort afval wat je hebt, etc. Neem hierover contact op met:

En ontdek welk voordeel jij hieruit kunt halen. Zij vertellen je graag meer.

2. PM Energie: Goedkoop energie inkopen met duizenden ondernemers tegelijk 
Lift mee met een inkoopcollectief van honderden miljoenen kWh en bespaar zo flink op je energiekosten. Ondernemend Assen werkt samen met PM Energie op het gebied van het collectief inkopen van energie.

PM Energie is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reduceren van energiekosten voor ondernemers. Het bedrijf regelt onder meer de collectieve inkoop voor meerdere ondernemersverenigingen in Drenthe, zoals ICCPM Meppel, Ondernemend Emmen en Ondernemend Coevorden, maar ook voor tientallen andere ondernemerscollectieven buiten Drenthe.
 
Door de enorme volumes die al die ondernemers samen afnemen en de gunstige spreiding van het verbruik, kunnen hoge kortingen worden bedongen. De afgelopen twee jaar heeft dit collectief een prijs bedongen die 30% onder de marktprijs lag.

Méér dan financieel voordeel alleen
Het bijkomend voordeel van de samenwerking met PM Energie is dat je bijgestaan wordt door een ter zake kundig bureau. Zij ondersteunen je bij de overgang naar een andere leverancier en ze voorkomen ongewenste automatische verlenging van uw contracten. PM Energie monitort dagelijks de energiemarkt. Zij adviseren een werkgroep van een aantal ondernemers die zelf ook aan het collectief deelnemen over de ontwikkelingen op de markt, waardoor de werkgroep op een gunstig moment een aansluitend contract kan afsluiten. Je kunt daarnaast met al je energievragen terecht bij PM Energie. Hoe fijn is het dan om niet meer zelf eindeloos met zo’n callcenter te hoeven bellen!

Wil jij ook profiteren van collectief inkopen?
Aan de hand van je meest recente jaarafrekening kan PM Energie eenvoudig uitrekenen wat je kunt gaan besparen. Je kunt je jaarafrekening of je verbruiksgegevens i.c.m. je huidige tarieven naar hen sturen, dan rekent PM Energie je voordeel, inclusief de vergoeding uit. 
Voor meer informatie en deelname kun je contact opnemen met adviseur Niels Assink van PM Energie via n.assink@pmenergie.nl of 085 – 2100 578.

3. JenS Security; beveiliging

Ondernemend Assen heeft een overeenkomst met JenS Security over het collectief beveiligen van de bedrijventerreinen in Assen. Dit wordt door ons uitgevoerd vanuit de mobiele surveillance. De maatwerkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren zijn:

  • alarm- en calamiteitenopvolging;
  • brandsluitronden uitvoeren bij de bedrijven;
  • opening- en sluitingsbegeleiding;
  • externe controleronden;
  • maandelijkse controle van uw BMI;
  • vrijblijvend advies inzet techniekbeveiliging. 

Als lid van Ondernemend Assen heb je de mogelijkheid om tegen korting individuele maatwerkbeveiliging voor uw onderneming in te kopen. Tevens kun jij, als deelnemer van Ondernemend Assen, kosteloos een veiligheidsscan laten uitvoeren bij uw bedrijf. Mocht je hierover meer informatie wensen dan kun je hierover contact opnemen met Libbe Kuipers, libbekuipers@jenssecurity.nl. Voor meer informatie zie ook: www.jenssecurity.nl