24Mei 2023
Multicopy Assen

Benieuwd naar het nieuwe Havenkwartier? Kom dan naar de interactieve informatiebijeenkomst.

Assens Nieuwe Havenkwartier!

Ben jij ook zo benieuwd naar de toekomstplannen voor Assens nieuwe Havenkwartier? Kom dan naar onze bijeenkomst op 24 mei aanstaande van 17.00 – 19.30 uur.

Locatie: Multicopy, C.T. Storkweg 4 Assen.

Het bestuur van de kring Stadsbedrijvenpark nodigt alle leden van Ondernemend Assen uit bij deze netwerkbijeenkomst aanwezig te zijn. Tenslotte is het een interessante ontwikkeling voor heel Assen!

Programma:
17.00 – 17.45 uur           : ontvangst met soep en broodjes
17.45 – 17.50 uur           : welkom door voorzitter Pascal Jansen
17.50 – 18.00 uur           : introductie gastheer Multicopy door Ronald Arkema, directeur
18.00 – 18.45 uur           : (interactieve) presentatie Havenkwartier: Maarten Lankester; landschaps- en stedenbouwkundig ontwerper bij Urhahn en Hedwig de Boer, projectleider gemeente Assen                               
18.45 – 19.30 uur           : netwerkborrel
19.30u                            : einde avond

Maarten Lankester (landschaps- en stedenbouwkundig ontwerper bij Urhahn) en Hedwig de Boer (projectleider bij gemeente Assen) praten ons bij over de ideeën en plannen die de gemeente heeft voor de nieuwe locatie.  Over een jaar of tien moet op het huidige ietwat verouderde Havenkwartier een volledig nieuwe stadswijk zijn gerealiseerd. Een groene en duurzame wijk op loopafstand van zowel het station als de binnenstad met ruimte om te wonen, te werken en te ontmoeten.

De gemeente werkt op dit moment aan een structuurvisie voor Assens nieuwe Havenkwartier. Hierin worden onder andere de belangrijkste ambities en hoofdstructuren van de nieuwe wijk beschreven.

Voordat deze visie wordt vastgesteld, wil de gemeente ook graag onze ideeën en wensen horen. Welke kansen en aandachtspunten zien we, welke plekken verdienen extra aandacht, waarvan zou ons ondernemershart sneller gaan kloppen en wat kan onze bijdrage zijn aan de nieuwe wijk in wording. Mis de kans niet om bij te dragen aan de realisatie van deze duurzame en innovatieve wijk.
Aanmelden kan tot uiterlijk 22 mei a.s.

Locatie

Multicopy Assen
C.T. Storkweg 4 Assen.

Wanneer

24 Mei 2023
17.00 - 20.00 uur