06Februari 2023
TechHub Assen

Platform gezond en veilig binnenklimaat voor scholen en openbare ruimten

Bij TechHub Assen werken onderwijsinstellingen, ondernemers, overheden en kenniscentra samen aan duurzame, verantwoorde en bewezen oplossingen voor een gezond binnenklimaat voor scholen en openbare ruimten.
Luchtkwaliteit is een belangrijk onderwerp binnen het Programma van Eisen voor Frisse Scholen. Het reinigen van lucht, zeker in combinatie met gestuurd ventileren, levert een belangrijke bijdrage aan een gezond en veilig binnenklimaat. Zo is het RIVM inmiddels overtuigd dat aerosolen één van de belangrijkste factoren bij besmettingen zijn. In omgevingen zoals clean rooms, operatiekamers en laboratoria is het reinigen van lucht vanzelfsprekend en kent men de voordelen van lagere energiekosten, minder ziekte en geen verplichte sluitingen.
Tijdens de bijeenkomst van het Platform gezond en veilig binnenklimaat voor scholen en openbare ruimten gaan we in gesprek hoe we kunnen samenwerken om dit ook voor scholen en openbare ruimten te realiseren. Met als thema: De bijdrage van luchtreiniging aan een gezond en veilig binnenklimaat.
Voor aanmelden en het volledige programma klik hier

Locatie

TechHub Assen
Industrieweg 1

Wanneer

06 Februari 2023
14.30 - 17.00 uur