06Jul 2023
Drentsche Golf & Country Club.

Golfclinic middagsessie

Traditioneel organiseert het bestuur van Kring Zuid/West weer een Golfclinic voor alle leden van Ondernemend Assen! Een mooi evenement om sportief te netwerken.

Ook dit jaar is er een geweldig programma samengesteld verdeeld in een middag- en avondsessie bij de Drentsche Golf & Country Club, Ten Oeverstraat 13, Zeijerveen.

12.30-13.15 uurOntvangst inclusief lunch, in het clubhuis
13.30-15.30 uurGolfclinic onder leiding van de golfschool: Aanleren basisslagen op driving range, putting- en/of chippinggreenChallenge op Inrange balltrackingsysteem
13.30-15.30 uurVoor leden die lid zijn van de golfbaan (met actieve handicap): Start golfronde 9 holes wedstrijdbaan:  Startvorm afhankelijk van het aantal deelnemers
15.30-16.15 uur      Aansluitend borrel in het clubhuis

NB. Maximaal aantal deelnemers is 40.

Leden van Ondernemend Assen hebben voorrang op introducees.

Het maximaal aantal deelnemers per sessie is 40. Daarom hebben leden voorrang op introducees.

Wij gaan ervan uit dat je deze netwerkbijeenkomst niet wilt missen, maar we vanwege de capaciteiten hebben slechts beperkt plaats, vandaag enkele spelregels:

  • Inschrijven verloopt op basis van volgorde via aanmelding via de website.
  • Leden Ondernemend Assen hebben voorrang op introducees/partners, dus is de middag of avond vol geboekt dan kunnen de introducees niet deelnemen danwel worden op de reservelijst geplaatst.
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 29 juni 2023* Let wel VOL=VOL.

Deelnemers die lid zijn van de golfclub (en met een handicap) gaan onderling ‘de strijd’ aan. Indien je in het bezit van een GVB dan graag doorgeven via info@ondernemend-assen.nl.

Bij het middag- en avondgedeelte ontvang je per persoon drie consumptiemunten. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Voor alle evenementen geldt, wees verstandig met alcoholische consumpties in verband met de reis huiswaarts.

Tip:  draag sportieve vrijetijdskleding (geen trainingspakken) en stevig (sport)schoeisel met platte zolen.

Locatie

Drentsche Golf & Country Club.
Ten Oeverstraat 13, Zeijerveen.

Wanneer

06 Jul 2023
12.30 uur - 16.15 uur