07Juni 2024
Luchthavenrestaurant Bites & Flights

Be Smart Be International

7 juni 2024: Be Smart Be International – Security bij internationaal zakendoen

Als je zaken doet met het buitenland, dan let je op de politieke en economische situatie ter plekke. Dat die situatie snel kan veranderen, laten onder andere Oekraïne en de Rode Zee zien, met voor sommige ondernemers grote gevolgen. Be Smart Be International – hét exportevent van het jaar – staat op 7 juni aanstaande daarom in het teken van veilig internationaal zakendoen.

De voorlopige lijst van sprekers van deze editie van Be Smart Be International:

Wilt u bij hét exportevent van het jaar aanwezig zijn? Zet de ochtend van 7 juni dan alvast in uw agenda en hou onze berichtgeving bij! Aanmelden kan ook al via Besmartbeinternational.com.

Be Smart Be International

Be Smart Be International is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemers in Noord-Nederland die interesse hebben in internationaal zakendoen. De toegang is gratis, opgave is verplicht.

Het wordt georganiseerd door: Exportclub Noord, World Trade Center Leeuwarden, de gemeenten Groningen en Assen, de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen, Bedrijvenvereniging West, Bedrijvenvereniging Zuidoost, International Welcome Center North, Ondernemend Assen, Koninklijke Metaalunie en Ik ben Drents Ondernemer. Het kan daardoor voorkomen dat u deze vooraankondiging meerdere keren tegenkomt.

Locatie

Luchthavenrestaurant Bites & Flights
Machlaan 12, 9761 TK Eelde

Wanneer

07 Juni 2024
9.30 - 13.30 uur

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Optioneel bij sommige evenementen
Maak je gebruik van het eten?*

Aanmeldingen

  • NaamBedrijfsnaam
  • Reind zonderman Zonderman Consultants Assen
  • Robin de Haan De Bonte Wever
  • Martin van Est M. van Est
  • Kor IJszenga Ondernemend Assen
  • Abdel Osman Tech Hub
  • Libbe Kuipers Jens Security